VC Kakovost

Vapor Couture cigaretne stranke zahtevajno neprimerljiv nadzor kakovosti ter varnosti izdelkov.

Velika večina podjetij, ki na trgu ponujajo elektronske cigarete so malce več kot oglaševalska podjetja. Med tem, ko ta podjetja oblikujejo logotipe, ne izdelujejo izdelkov samih. Vapor Couture osebje sodelujejo na vsakem koraku proizvodnega procesa. Od inžinirskih ekip ter načrtovanja izdelkov, do nadzora kakovosti in logistike. Dobavna veriga Vapor Couture je ena najbolj vertukalno integriranih v industriji.

Vsi Vapor Couture izdelki so zasnovani in oblikovani v Kaliforniji ter na Floridi preko lastnih Vapor Couture inžinirjev. Naši izdelki so sestavljeni samo v pooblašcenih Vapor Couture tovarnah. Vse komponente ter podkomponente, ki so uporabljene naših izdelkih pa so kupljeni pri preverjenih in odobrenih dobaviteljih. Za zagotavljanje kakovosti predvsem pa varnosti izdelkov, vsaka Vapor Couture E-Tekočina opravi celovito kemijsko testiranje.

Vapor Couture vam prinaša tudi neprimerljivo preglednost ter informacije o polnilih, ki jo boste kupili.

Vse sestavine Vapor Couture polnil so na voljo na naši spletni strani v prenosljivem PDF formatu.

Vsi izdelki, ki vsebujejo Vapor Couture E-Tekočino so jasno označeni s številko serije ter datumom poteka, tako da lahko naši kupci pregledajo rezultate testiranja serij na naši spletni strani. Vsi Vapor Couture izdelki so vsakodnevno testirani preko Vapor Couture inžinirjev v Miamiju na Floridi, ter na licu mesta v vseh mednarodnih tovarnah. Vapor Couture Polnila z Okusom so testirana dnevno z namenom zagotavljanja doslednosti. Testi vključujejo: testiranje impedance kartuš oz. kartomajzerjev, testiranje teže kartuš, preizkušanje temperature ter testiranje doslednosti proizvajanja pare, z namenom doseganja vodilne proizvodnje pare v industriji.

Vsi Vapor Couture Vložki z okusi so zapakirani in zapečateni v foliji za zaščito pred onesnaževanjem okolja, sveže izdelke pa zagotavlja oznaka datuma zapadlosti.

Pri Vapor Couture postavljamo nova merila in standarde za kakovost, dosledost in varnost izdelkov. To je temeljna filozofija Vapor Couture izdelkov. Če želite kakovostne izdelke je Vapor Couture blagovna znamka, ki ji lahko zaupate.

Za več informacij o testiranju serij si oglejte stran testiranje serij.

Predstavitev & Pomoč

Vir: sigov.si